Rezultati pretraživanja:

Pronađeno 12 restorani.

Restoran Laurus

Posebnost:
U sklopu obiteljskog hotela Villa Kapetanović, restoran nazvan po aromatičnom lovoru kojim je okružen, predanim radom srdačnog domaćina Krunoslava Kapetanovića, izgradio je ugled u gastro krugovima. Nalazi se na uzvisini s veličanstvenim pogledom na kvarnerski arhipelag, izvorom njegovih namirnica i kulinarske inspiracije - spoja tradicije i modernizma, a u vlastitoj jastožeri očekuju vas svježi jastozi.

Specijaliteti:
jastog i kvalitetna riba s roštilja, file bijele ribe sa školjkama i kvarnerskim škampima iz krušne peći, selekcija slastica Laurus

Opatija
Tel: 00385(0)51 741 355
laurus@villa-kapetanovic.hr
Web: www.villa-kapetan...
Detalji

Restoran i hotel Draga di Lovrana

Posebnost:
Spektakularan položaj kuće na grebenu s panoramskom terasom koja pruža osjećaj kao da lebdite između mora i gorja ostavljaju bez daha! Ulov ribarskih brodova obitelji Nikolac - vlasnika istoimenog hotela, ukusni plodovi zelenog okruženja i kuhinja chefa Zdravka Tomšića, zbog koje mnogi prevaljuju stotine kilometara, tradicionalna prema modernoj mediteranskoj, proširena povijesnim utjecajima Austro-Ugarske Monarhije i Italije... doživljaji su koji se pamte.

Specijaliteti:
autorsko jelo marinirani kvarnerski škampi na učkarskoj skuti, jadranska tuna u vakuumu s aiolijem i potočarkom, domaća janjeća kobasica s bobom i pireom od celera

Općina Lovran
Tel: 00385(0)51 294 166
info@dragadilovrana.hr
Web: www.dragadilovran...
Detalji

Restoran „Johnson“

Posebnost:
Jednostavnost, prirodnost i naglasak na besprijekorno svježoj namirnici, dnevni ulov lokalnih ribara i domaće povrće iz obližnjih vrtova s minimalnim intervencijama u kuhinji za doživljaj autentičnog okusa Kvarnera pretočenog na Vaš tanjur filozofija su toga cijenjenog restorana obitelji Jurdana, koja potvrđuje da je utemeljenost na tradiciji izvrsna osnova za trajanje.

Specijaliteti:
živi kvarnerski škampi, salata od kaneštrela, kvarneskih škampa i motara, tjestenina s listom

Općina Mošćenička Draga
Tel: 00385(0)51 737 578
info@johnson.hr
Web: www.johnson.hr
Detalji

Restoran Štanger

Posebnost:
restoran istoimenog pansiona s ugostiteljskom tradicijom od 1954. godine obitelji Štanger, okružen mediteranskim zelenilom nadomak mora i niza malih slikovitih primorskih mjesta, u ugodnom rustikalnom ambijentu s lijepim pogledom na Kvarnerski zaljev, nudi spoj autohtone i kreativne kuhinje pripremljene s ljubavlju i poštovanjem prema tradiciji.

Specijaliteti:
tatar od kvarnerskoga škampa s pjenicom od limete, krem juha od škampa s ražnjićem od sira škripavca, slanine i škampa, riba „in forno“

Općina Lovran
Tel: 00385(0)51 294 362
info@restaurantstanger.com
Web: www.restaurantsta...
Detalji

Restoran Rivica

Posebnost:
Ugostiteljsko nasljeđe obitelji Lesica, neprekidno od 1934. godine na obali ribarskog mjesta Njivica, svojevrsna je gastronomska ikona otoka Krka prepoznata po ribljim jelima i iznimno posjećenim festivalima Gastro godišnja doba s tradicionalnim jelima, ovisno o sezoni, od šparoga, krčke janjetine, jadranskih lignji do najomiljenijeg bakalara, koji se priprema na čak pedesetak načina.

Specijaliteti:
Tatar od tune, jadranski hlap s domaćom tjesteninom, bijeli brudet s aromatiziranom palentom

Krk
Tel: 00385(0)51 846 101
rivica@rivica.hr
Web: www.rivica.hr
Detalji