Rezultati pretraživanja:

Pronađeno 12 restorani.

Restoran „Le Mandrać“

Posebnost:
Moderna kuhinja s inteligencijom i humorom koju potpisuje osebujni chef Deniz Zembo inovativno se poigravajući vrhunskim namirnicama naglašavanjem njihove prirodne ekspresivnosti i elaboriranom interpretacijom tradicionalnih recepata. Jedinstveno gastronomsko iskustvo u idiličnoj ribarskoj lučici Volosko. Gastro radionice u srijedu i subotu uz prethodnu najavu ili prema dogovoru.

Specijaliteti:
autorsko jelo „nova fritaja s kvarnerskim škampom, pršutom, tartufima i šparugama“, domaći ravioli sa škampima, salsom od rajčica i bosiljkom, file brancina u vakuumu s limunom i kvarnerskim začinskim biljem

Opatija
Tel: 00385(0)51 701 357
restaurant@lemandrac.com
Web: www.lemandrac.com
Detalji

Restoran i Villa Hotel Barbat

Posebnost:
Sklad izvorne kamene arhitekture s čarima mirisnoga mediteranskog zelenila nadomak moru, rustikalna kuhinja nagrađivana za najbolja autohtona jela otoka Raba s daškom inovativnosti poslužena na lijepoj cvjetnoj terasi, veliki akvarij s jastozima, bogata izložba hrvatskih pršuta te muzej masline i maslinova ulja iz vlastite proizvodnje obitelji Andrić samo su neki od tematskih sadržaja koji vas ovdje očekuju.

Specijaliteti:
Štufad – janjetina s medom od kadulje, jastog s tjesteninom, sušena hobotnica s ljutikom i jajima

Rab
Tel: 00385(0)51 721 858
hotel-barbat@inet.hr
Web: www.hotel-barbat.com
Detalji

Restoran Evergreen

Posebnost:
Ugodno uređen ambijent pun zelenila i svjetla voštanica, nadomak Opatije na glavnoj prometnici u smjeru Rijeke. Ponuda varira ovisno o godišnjem dobu i željama gostiju – od jela pripremljenih u raznim umacima, izbora morskih plodova do mesnih specijaliteta s roštilja na drveni ugljen popraćenih domaćim i stranim vinima te drugim biranim pićima.

Specijaliteti:
salata s hrskavim pršutom i pohanim tostom, goveđi file maremonti, zapečene mini palačinke

Opatija
Tel: 00385(0)51 703 111
evergreenop@net.hr
Web: www.restaurant-ev...
Detalji

Restoran i hotel Kukuriku

Posebnost:
Hedonizam je glavna smjernica tog začetnika slow food pokreta u Hrvatskoj, danas istoimenog butik hotela u srednjovjekovnim zidinama šarmantnoga gradića Kastva. Avangardni stil i lucidnost vlasnika Nenada Kukurina, petog naraštaja u obitelji ugostitelja i nagrađivanog sommeliera, odražava se u kreativnom sljubljivanju jela i probranih vina.

Specijaliteti:
„Riblji bis“ – tatarski umak od brancina i sirovi kvarnerski škampi na skuti, fagotin punjen broskvom i guščjim jetrima s tartufima, file plemenite ribe na kremi od povrća sa slamom od krumpira

Kastav
Tel: 00385(0)51 691 519
info@kukuriku.hr
Web: www.kukuriku.hr
Detalji

Restaurant & Bar Sabbia

Posebnost:
Smješten na pješčanoj plaži glavnoga gradskog kupališta sa zelenim parkom u zaleđu, restoran ostakljene unutrašnjosti s terasom i elegantnim, minimalističkim uređenjem uz lijepi pogled na morski obzor njeguje prigodnu, sezonsku kuhinju. Priznati chef Nenad Posavac kombinira vrhunske namirnice s tradicionalnim kuharskim tehnikama i modernom prezentacijom. U prizemlju objekta nalaze se lounge bar i picerija.

Specijaliteti:
„mrkač na teplo“ s ružmarinom i rajčicom, šurlice u umaku s kvarnerskim škampom i tikvicama, crikveničke rupice sa „zelenjavom“

Crikvenica
Tel: 00385(0)51 403 128
kristijan@kirica.hr
Web: www.sabbia.hr
Detalji