Rezultati pretraživanja:

Pronađeno 12 restorani.

Restaurant & Bar Sabbia

Posebnost:
Smješten na pješčanoj plaži glavnoga gradskog kupališta sa zelenim parkom u zaleđu, restoran ostakljene unutrašnjosti s terasom i elegantnim, minimalističkim uređenjem uz lijepi pogled na morski obzor njeguje prigodnu, sezonsku kuhinju. Priznati chef Nenad Posavac kombinira vrhunske namirnice s tradicionalnim kuharskim tehnikama i modernom prezentacijom. U prizemlju objekta nalaze se lounge bar i picerija.

Specijaliteti:
„mrkač na teplo“ s ružmarinom i rajčicom, šurlice u umaku s kvarnerskim škampom i tikvicama, crikveničke rupice sa „zelenjavom“

Crikvenica
Tel: 00385(0)51 403 128
kristijan@kirica.hr
Web: www.sabbia.hr
Detalji

Restoran „Johnson“

Posebnost:
Jednostavnost, prirodnost i naglasak na besprijekorno svježoj namirnici, dnevni ulov lokalnih ribara i domaće povrće iz obližnjih vrtova s minimalnim intervencijama u kuhinji za doživljaj autentičnog okusa Kvarnera pretočenog na Vaš tanjur filozofija su toga cijenjenog restorana obitelji Jurdana, koja potvrđuje da je utemeljenost na tradiciji izvrsna osnova za trajanje.

Specijaliteti:
živi kvarnerski škampi, salata od kaneštrela, kvarneskih škampa i motara, tjestenina s listom

Općina Mošćenička Draga
Tel: 00385(0)51 737 578
info@johnson.hr
Web: www.johnson.hr
Detalji

Restoran „Le Mandrać“

Posebnost:
Moderna kuhinja s inteligencijom i humorom koju potpisuje osebujni chef Deniz Zembo inovativno se poigravajući vrhunskim namirnicama naglašavanjem njihove prirodne ekspresivnosti i elaboriranom interpretacijom tradicionalnih recepata. Jedinstveno gastronomsko iskustvo u idiličnoj ribarskoj lučici Volosko. Gastro radionice u srijedu i subotu uz prethodnu najavu ili prema dogovoru.

Specijaliteti:
autorsko jelo „nova fritaja s kvarnerskim škampom, pršutom, tartufima i šparugama“, domaći ravioli sa škampima, salsom od rajčica i bosiljkom, file brancina u vakuumu s limunom i kvarnerskim začinskim biljem

Opatija
Tel: 00385(0)51 701 357
restaurant@lemandrac.com
Web: www.lemandrac.com
Detalji

Restoran Bevanda

Posebnost:
Tradicija vrhunskog ugostiteljstva smještena u središtu Opatije na prvoklasnoj maritimnoj poziciji poznati je hrvatski gastro brend s temeljnim konceptom – uživati u izvrsnu jelu i piću uz profesionalnu uslugu. Respektabilna vinska karta s više od 600 etiketa po izboru vrhunskog sommeliera i voditelja Branka Muždeke čini taj restoran istinskom oazom za eno-gastro znalce i zaljubljenike.

Specijaliteti:
Tatarski od palamide s tostiranim sjemenkama buče, domaća tjestenina s kvarnerskim škampima, rakovicom i jastogom, odrezak od divljeg brancina s roštilja u umaku od vina i mediteranskog bilja

Opatija
Tel: 00385 (0)51 493 888
bevanda@bevanda.hr
Web: www.bevanda.hr
Detalji

Restoran Evergreen

Posebnost:
Ugodno uređen ambijent pun zelenila i svjetla voštanica, nadomak Opatije na glavnoj prometnici u smjeru Rijeke. Ponuda varira ovisno o godišnjem dobu i željama gostiju – od jela pripremljenih u raznim umacima, izbora morskih plodova do mesnih specijaliteta s roštilja na drveni ugljen popraćenih domaćim i stranim vinima te drugim biranim pićima.

Specijaliteti:
salata s hrskavim pršutom i pohanim tostom, goveđi file maremonti, zapečene mini palačinke

Opatija
Tel: 00385(0)51 703 111
evergreenop@net.hr
Web: www.restaurant-ev...
Detalji